dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Jong Oranje uitgeschakeld

lees ook ...

Copa America 2024/ Argentinie voor de zesde keer in de final...

In de halve finale van de Copa America dinsdagavond in New Jersey won Argentinie met Lionel Messi in de basis met 2-0 van een goed spelend Canada. Het Argentijnselftal heeft zich dinsdagavond v...

Bondscoach Erwin van de Looi en zijn pupillen zijn er niet in geslaagd Jong Oranje te loodsen naar de kwartfinale van het Europees kampioenschap Onder 21 door 1-1 gelijk te spelen  tegen Georgie.

Jong Oranje  speelde  dinsdagavond ook de laatste wedstrijd in de  groepsfase  gelijk en wel tegen Georgie. Door het gelijkspel tegen Georgie  eindigt Jong Oranje  op de 3de plek  in de poule met uit 3 gespeeld  drie punten. Door de overwinning  van  Portugal  op Jong Belgie gaan ze samen met Georgie naar de volgende ronde.

Jong Oranje  speelde zonder de geschorste Quinten Timber en het gemis  was duidelijk  te merken aan het spel van  Jong Oranje. Ondanks Jong Oranje  ook in deze wedstrijd  de meeste kansen kreeg maar die niet  wist om te zetten in doelpunten  en dat werd hun fataal. Jong  Georgie  scoorde eerst in de 2de helft maar in 6 minuten  extra  tijd, nadat een hond het speelveld opkwam en de wedstrijd voor enkele  minuten was stopgezet, kon Jong  Oranje de gelijkmaker uit een corner gekomen door Taylor  scoren. Helaas was dit gelijkspel  niet voldoende voor  Jong  Oranje om zich te plaatsen  voor  de  kwartfinale.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJong Oranje uitgeschakeld