zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Jong Oranje uitgeschakeld

lees ook ...

Anthony terug in de selectie van Manchester United

De Braziliaan Anthony mag van Manchester United weer met de ploeg trainen na een uitgebreid gesprek te hebben gehad met de politie over de aangeklaagd ingediend door zijn ex-vriendin over mishandeling...

Bondscoach Erwin van de Looi en zijn pupillen zijn er niet in geslaagd Jong Oranje te loodsen naar de kwartfinale van het Europees kampioenschap Onder 21 door 1-1 gelijk te spelen  tegen Georgie.

Jong Oranje  speelde  dinsdagavond ook de laatste wedstrijd in de  groepsfase  gelijk en wel tegen Georgie. Door het gelijkspel tegen Georgie  eindigt Jong Oranje  op de 3de plek  in de poule met uit 3 gespeeld  drie punten. Door de overwinning  van  Portugal  op Jong Belgie gaan ze samen met Georgie naar de volgende ronde.

Jong Oranje  speelde zonder de geschorste Quinten Timber en het gemis  was duidelijk  te merken aan het spel van  Jong Oranje. Ondanks Jong Oranje  ook in deze wedstrijd  de meeste kansen kreeg maar die niet  wist om te zetten in doelpunten  en dat werd hun fataal. Jong  Georgie  scoorde eerst in de 2de helft maar in 6 minuten  extra  tijd, nadat een hond het speelveld opkwam en de wedstrijd voor enkele  minuten was stopgezet, kon Jong  Oranje de gelijkmaker uit een corner gekomen door Taylor  scoren. Helaas was dit gelijkspel  niet voldoende voor  Jong  Oranje om zich te plaatsen  voor  de  kwartfinale.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJong Oranje uitgeschakeld