vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

John van ‘t Schip weet Ajax aan de praat te krijgen tegen Volendam

lees ook ...

NBA Achtste overwinning op rij voor Orlando Magic

Orlando Magic heeft woensdagavond de achtste overwinning op rij geboekt in de NBA competitie na de 139-120 overwinning op de Washington Wizards. De Duitser Franz Wagner scoorde de meeste punten bij...

Het is de hekkensluiter in de Ere-divisie Ajax eindelijk weer eens gelukt het zoet der overwinning  te proeven en dat gebeurde donderdag tegen Volendam door met2-0 te winnen.

De laatste keer dat Ajax een wedstrijd won was op 24 augustus dit jaar. Onderleiding van nieuwbakken Interim- coach John van ‘t Schip speelde Ajax weer eens een frisse partij  en versloeg daardoor ook de ploeg van Volendam met 2-0. Het is pas de 2de overwinning in de Ere-divisie voor de Amsterdammers. Door de nederlaag zakt Volendam nu naar de 17de plek net onder de degradatie streep.

Ajax begon sterk aanvallend aan de wedstrijd en kreeg ook de meeste kansen om tot scoren te komen, maar helaas werden die niet benut, waardoor beide ploegen de rust in gingen met een blanco stand. Ook in de 2de helft bleef Ajax aanvallen spelen en kreeg genoeg kansen om tot scoren te komen. Na 56 minuten spelen lukte het Ajax om tot scoren te komen . Bij een mooie aanval van Ajax legde Brobbey de bal klaar voor aanvoerder Bergwijn, die overigens overtuigend uithaalde. Na dit doelpunt zakte het tempo weg bij Ajax en werd er onnodig slordig gespeeld en dat gaf Volendam de gelegenheid terug te komen in de wedstrijd en kreeg 2 heel goede kansen, gelukkig werden die afgeslagen door de overigens goed keepende Duitser Diant Ramaj. Vlak voor tijd was het toch de ingevallen Chuba Akpom die Ajax op 2-0 bracht en zo de wedstrijd op slot deed.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJohn van 't Schip weet Ajax aan de praat te krijgen tegen Volendam