woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

” Johan Cruijff is mijn mentor” zegt nieuwe trainer van Ajax

lees ook ...

Euro2024/ Alsnog een plek op het EK voor Joshua Zirkzee

Bondscoach Ronald Koeman heeft alsnog besloten een vervanger op te roepen voor de geblesseerde  Teun Koopmeiners en wel Joshua Zirkzee die uitkomt in de Italiaanse competitie. De spits van de I...

De 35-jarige Italiaan Francesco  Farioli is donderdag officieel gepresenteerd als de nieuwe trainer van de Nederlandse club Ajax.

Farioli zette donderdag zijn handtekening onder een 3 jarig contract.” Toen ik hoorde van de interesse van Ajax was mijn hart gelijk verkocht aan de club.” Johan Cruijff is mijn  mentor” waren de eerste woorden van Farioli op Nederlandse bodem. ” Toen ik  nog maar een klein kind was en later toen ik het voetbal wat meer ben gaan volgen, betekende Ajax heel veel voor mij. Uiteraard noem ik Johan Cruijff al persoon die zo een grote impact op het voetbal heeft gehad.

De keuze voor Ajax is een bewuste en uiteraard heb ik de selectie al grondig bestuudeerd. ” Er is genoeg werk aan de winkel . Eerst de spelers leren kennen, ik heb natuurlijk al geanalyseerd. Ik heb dus al een goed beeld van de spelers. Farioli speelt volgens het 4-3-3 systeem.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Johan Cruijff is mijn mentor" zegt nieuwe trainer van Ajax