dinsdag 26 september 2023
32.1 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Joao Felix eindelijk naar zijn droom club Barcelona

lees ook ...

NATIO Vrouwen wint overtuigend van Dominica

De Nationale vrouwenselectie van Suriname heeft woensdagmiddag in Dominica van Dominica gewonnen met 4-0 in de Concacaf Gold Cup. De Natio vrouwen maakten een goede start in de Concacaf Gold Cu...

De 23- jarige Portugese international Joao Felix die enkele maanden geleden aangaf het komend seizoen voor zijn droomclub Barcelona te willen spelen ziet eindelijk zijn wens in vervulling en mag op huurbasis voor Barcelona spelen.

Het heeft een tijdje geduurd, maar hij bleef op zijn standpunt staan niet te willen terugkeren naar Atletico Madrid nog naar Chelsea maar alleen voor Barcelona te willen uitkomen. Vrijdag 1 september de laatste transferdag in Spanje kwam er eindelijk schot in de zaak en stemde Atletico Madrid in op een vertrek van Joao Felix maar dan wel op huurbasis. Felix was niet meer welkom bij Atletico Madrid en ook coach Diego Simeone had hem reeds uit de selectie gezet.

Vrijdagochtend vloog Felix richting Barcelona waar hij de medische keuring onderging en zaterdagochtend mee traint met de selectie van Barcelona. Felix tekende ook een contract verlenging van twee jaar bij Atletico waardoor hij vrij op huurbasis mag spelen bij Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJoao Felix eindelijk naar zijn droom club Barcelona