vrijdag 2 juni 2023
28.1 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
0
(0)

Jo Morant na schorsing NBA terug bij Memphis Grizzlies

lees ook ...

Onderzoekscommissie UEFA ziet mogelijkheden tot omkoping in ...

Een onderzoekscommissie van de UEFA  heeft  indicaties gevonden die Leiden tot het proberen van beinvloeden van uitslagen van wedstrijden in de Negreira Case  waarbij Barcelona een bedrag van 7 miljoe...

Jo Morant van de Memphis Grizzlies die door de NBA voor acht wedstrijden werd geschorst vanwege een pistool incident kwam woensdag weer in actie voor de Grillies

Jo Morant , die spijt betuigde na zijn ondoordachte handeling om op zijn instagram een foto te plaatsen met een pistool in hand en voor die handeling een schorsing van 8 wedstrijden kreeg mocht woensdagavond weer in actie koen voor zijn team de Memphis Grizzlies. De Grizzlies namen het op tegen de Houston Rockets en wonnen met 130- 125. Jo  Morant scoorde na zijn schorsing 17 punten in de overwinning van zijn team.

Jo Morant kreeg warm welcome van de fans van Memphis Grizzlies, ze hebben hem vergeven voor die handeling, ze hopen dat hij daaruit wat geleerd heeft en zich echt gaat richten op zijn NBA carriere . De Memphis Grizzlies hebben zich inmiddels reeds verzekerd van een NBA Playoff plaats.

 

LA Lakers  winnen zonder Lebron James van Phoenix Suns

De La Lakers die het nog steeds moeten doen zonder hun geblesseerde sterspelers  wonnen woensdagavond met 122- 111 van de Phoenix Suns, die het ookal een  aantal wedstrijden zonder de geblesseerde Kevin Durant moeten doen. Bij de LA Lakers scoorde Anthony Davis de meeste punten en 27 , gevolgd door D’Angelo Russel met 26 en Reaves met 25 punten. De LA Lakers staan nu op de 10de plaats in de Western Conference en maken nog kans om de play-in te halen. Het is nog bekend wanneer Lebron James hersteld zal zijn van zijn voetblessure en wanneer hij weer in actie zal kunnen komen voor de Lakers.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJo Morant na schorsing NBA terug bij Memphis Grizzlies