vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Jesus Casas bondscoach van Irak bedreigt door journalisten

lees ook ...

Toni Kroos maakt terugkeer in Duitse nationale selectie were...

De 34-jarige middenvelder van de Spaanse club Real Madrid Toni Kroos heeft op instagram aangegeven dat hij zich  weer beschikbaar stelt voor de nationale selectie van Duitsland. " Guys, short a...

De Spanjaard Jesus Casas bondscoach van de Nationale voetbalselectie van Irak is maandagmiddag tijdens de gebruikelijke persconferentie na elke wedstrijd bedreigd door enkele journalisten nadat Irak werd uitgeschakeld voor verdere deelname aan de Azie Cup.

De Spaanse coach werd samen met zijn team van Irak uitgeschakeld voor verdere deelname aan de Azie Cup door de ploeg van Jordanie na een knotsgekke slotfase van de wedstrijd. Heel erg dat het tijdens de persconferentie helemaal uit de hand liep tussen de bondscoach van Irak en enkele journalisten. Irak leek tegen Jordanie na lange tijd hard op weg naar een plek in de kwartfinale. De selectie van Iran stond met nog enkele minuten op een 2-1 voorsprong en wel tot de 94ste minuut maar Jordanie kwam diep in blessuretijd 2 keer tot scoren en helaas betekende dat de uitschakeling voor Irak want Jordanie won de wedstrijd uiteindelijk met 3-2.

De journalisten uit Irak vonden dat bondscoach Jesus Casas de hoofschuldige is van het verlies en de uitschakeling van Irak. Veder vonden de journalisten uit Irak dat de bondscoach teveel interviews had afgestaan waardoor de concentratie naar de wedstrijden toe verloren is gegaan. Casas was het daarmee niet eens. De beveiliging moest eraan te pas komen om Casas te verwijderen van de boze journalisten. Ook de voetbalbond van Irak is absoluut niet te spreken over het gedrag van de journalisten. ”We gaan ons als selectie nu focussen op de kwalificatie voor WK2026.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJesus Casas bondscoach van Irak bedreigt door journalisten