donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Jermaine Karg voor de vierde keer Mr.Suriname

lees ook ...

” WE NAK DEN DRIE” zegt een zelfverzekerde aanvo...

De aanvoerder van Robinhood Jamilho Rigters is zeker van een overwinning donderdagavond in het Dr. Ir. Franklin Essed op de ploeg van Jamaica Calvariers. '' WE NAK DEN DRIE" zegt Rigters  woend...

De Bodybuilder Jermaine Karg heeft zaterdagavond tijdens de Nationale Bodybuilding kampioenschappen onder auspien van de Surinaamse Bodybuilding en Wightlifting bond voor de vierde keer de Mr. Suriname titel in de wacht gesleept.

In een tot de laatste plaats bezette Theater Thalia heeft Jermain Karg voor de 4de keer laten zien dat hij momenteel de beste bodybuilder in Suriname is.Jermain Karg prolongeerde overtuigend voor de 4de keer zijn titel. De andere bodybuilders hebben hun best gedaan om de juryleden te overtuigen, maar het was meer dan duidelijk zaterdagavond te zien dat Karg boven de rest uitstak en terecht ook de Mister Suriname- titel 2023 in de wacht sleepte.Karg werd in 2018 voor het eerst gekroond tot Mister Suriname.Dit jaar liet hij achter zich Faizel Pinas en Anthony Nekrui. Karg doet op 17 november mee aan de Mister Universe in Colombia. Een plaats in de top 5 kan er voor zorgen dat hij zijn pro- card in de wacht kan slepen om zijn carriere  als profbuilder meer gestalte te geven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJermaine Karg voor de vierde keer Mr.Suriname