donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

Jennifer Hermoso niet opgeroepen door nieuwe coach Spanje

lees ook ...

Olympiacos wint Conference League na verlenging

Ayoub El Kaabi heeft met een rake kopbal in de verlenging ervoor gezorgd dat zijn ploeg Olympiacos woensdag  kampioen werd van de Conference League. Met zijn 11de treffer van deze Conference Le...

De nieuwe bondscoach van de Spaanse vrouwenvoetbalselectie Montse Tome heeft Jennifer Hermoso niet opgeroepen voor de komende Nation League wedstrijden van Spanje.

Spanje speelt dit weekend de Nation League wedstrijden tegen Zweden en Zwitserland. De nieuwe bondscoach heeft de namen van de geslecteerde speelsters reeds doorgegeven en meest opvallende afwezige in de selectie is Jennifer Hermoso, die na de kusaffaire met de voorzitter van de Spaanse voetbalbond Rubiales veel in het nieuws is geweest, is door de nieuwe bondscoach  bewust niet geslecteerd voor de komende wedstrijden.

” We moeten haar beschermen” zei bondscoach Tome op de persconferentie maandag.De bondscoach heeft wel andere speelsters die deel uitmaken van de WK selectie. Eerder had een groot deel aangegeven voorlopig niet te willen uitkomen voor de Spaanse selectie, zolang enkele bestuursleden en medewerkers van de media afdeling van de selectie hun functie niet ter beschikking hebben gesteld. Het is vooralsnog koffie dik kijken als de speelsters zich zullen aanmelden op de training.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJennifer Hermoso niet opgeroepen door nieuwe coach Spanje