dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Jennifer Hermoso dient klacht in tegen Luis Rubiales

lees ook ...

Keeper RKC Etienne Vaessen herstellende

Etienne Vaessen de keeper van RKC Waalwijk raakte tijdens de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax zaterdag geblesseerd na een botsing met Ajax aanvaller Brian Brobbey. De wedstrijd tussen RKC ...

Jennifer Hermoso van de Spaanse vrouwen voetbalselectie heeft woensdagmiddag een klacht  tegen Rubiales wegens aanranding ingediend bij het Spaans Openbaar  Ministerie.

De voetbalster beschuldigd de voorzitter van de Spaanse voetbalbond van aanranding tijdens de prijsuitreiking van de finale van het WK voor vrouwen in Australie en Nieuw Zeeland. Tijdens de prijsuitreiking zou Rubiales tegen haar wil in haar een innige kus hebben gegegeven. Hermoso vanaf het begin aangegeven dat de kus tegen haar wil was, terwijl Rubiales aangeeft dat het met wederzijds toestemming is geschiedt.

Nu Hermoso een klacht heeft ingediend kan er een strafrechtelijk ondrzoek worden gedaan naar hetgeen zich werkelijk heeft afgespeeld op het podium op 20 augustus.Het Nationale gerechtshof van Spanje zal zich  zo snel mogelijk  buigen over deze kwestie en als de kus gezien moet worden als een seksuele geweldpleging of niet. De bondsvoorzitter had eerder aangegeven dat hij de kus had gegeven uit  ” uitbundigheid” waarna hij zijn excuses had aangeboden voor zijn waangedrag.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJennifer Hermoso dient klacht in tegen Luis Rubiales