woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

” Jennifer Beharie niet uit selectie gezet” zegt Hesron Jeroe

lees ook ...

NATIO Suriname speelt oefen interlandwedstrijden in Nederlan...

De Nationale  senioren voetbalselectie van Suriname speelt in de maand maart twee oefen interland wedstrijden in Nederland. NATIO Suriname zit vanaf bondscoach Aron Winter zijn contract niet werd v...

Bondscoach Hesron Jeroe heeft maandagmiddag tegenover Culturu Sport bevestigd dat Jennifer Beharie niet uit de Nationale vrouwenvoetbal selectie van Suriname is gezet.

”We hebben haar voor deze window niet opgeroepen, omdat we van oordeel zijn dat ze niet fit genoeg is”, zei Bondscoach Hesron Jeroe aan de Sport van Culturu. ” Geruchten als  zou ze uit de selectie  zijn gezet zijn helemaal uit de lucht gegrepen, we spelen zondag een belangrijke wedstrijd in het Essed stadion en we willen gewoon een top fitte selectie hebben, niemand is uit de selectie gezet benadrukt de bondscoach.

De afgelopen dagen ging er een bericht rond als zou Beharie door voor haar onbeken0de redenen uit de selectie zijn gezet.” Is ze weer helemaal fit, dan halen we haar weer erbij” zeggen zowel bondscoach Jeroe en Technisch Direkteur Kali.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Jennifer Beharie niet uit selectie gezet" zegt Hesron Jeroe