zondag 4 juni 2023
30.5 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Jeffelou Koorndijk verbetert persoonlijke tijd op de 400m

lees ook ...

UEFA doet onderzoek naar uitspraken Jose Mourinho

De UEFA heeft  gemeend te wachten op het rapport  van arbiter  Anthony Taylor  alvorens te starten met een onderzoek aan de hand van de uitspraken van Jose Mourinho  na de verloren Europaleague Finale...
  • Het is de  atleet Jeffelou Koorndijk gelukt zijn persoonlijke tijd op de 400m te verbeteren tijdens de Zuid-Amerikaanse U20 Atletiek kampioenschappen in Columbia  met een tijd van 48.70 sec.

In de  serie noteerde Koorndijk een tijd van 48.79 sec  en volgens de organisatie was dat niet genoeg voor een  plek in de finale. Teleurgesteld verlieten Koorndijk en zijn coach Clark ĥet stadion en begaven zich daarna naar het hotel. Terwijl Koorndijk en Clark een middagdutje  deden in het hotel  kwam iemand naar coach Clark toe met de mededeling dat  Koorndijk wel de finale  gehaald  had.Helaas was er opdat moment geen internet in het hotel  aanwezig, gelukkig  via de delegatie van Guyana  werd bevestigd dat Koorndijk  wel de finale gehaald had.

Het bleek dat  de organisatie tijdens het opnemen en noteren van de looptijden van de atleten op de 400m  een fout hadden  gemaakt. Koorndijk heeft  zich helaas niet goed kunnen voorbereiden op de finale van de  400m omdat hij binnen  een uur  aanwezig moest zijn in het stadion. In het stadion  aangekomen moest hij  zich gelijk aanmelden op de baan en dat heeft ervoor gezorgd dat hij als laatste eindigde op de 400m maar hij heeft wel zijn  persoonlijke tijd  kunnen  verbeteren  door in de finale  een tijd te lopen  van 48.70 sec.

Koorndijk komt zaterdag uit op de 800m  met een inschrijftijd van 1.58 sec.Ook hier hoopt  hij een finale plek  te halen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJeffelou Koorndijk verbetert persoonlijke tijd op de 400m