zaterdag 13 juli 2024
25 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
0
(0)

Jean -Paul Boetius duikt plotseling op bij Sparta

lees ook ...

Copa America 2024/ Argentinie voor de zesde keer in de final...

In de halve finale van de Copa America dinsdagavond in New Jersey won Argentinie met Lionel Messi in de basis met 2-0 van een goed spelend Canada. Het Argentijnselftal heeft zich dinsdagavond v...

De 29-jarige met een surinaams roots Jean -Paul Boetius stond vele jaren geleden te boek als een van de grote tlenten van het Nederlands voetbal maar kon die hoge verwachtingen niet waar maken en duikt nu plotseling op bij Sparta waar hij mag mee trainen.

Jean -Paul Boetius is nu transfer vrij en heeft geen club, maar misschien mag hij in de komende tijd van waarde zijn bij Sparta, hij mag voorlopig mee trainen met de club. De 29-jarige aanvallende middenvelder kan bij de Kasteelclub werken aan zijn conditie en weer volledig wedstrijd fit worden deelde Sparta in een statement mede.Jean- Paul brak als jonge speler door bij Feyenoord, maar helemaal volledig doorbreken lukte toch niet. In 2015 vertrok hij voor 2 miljoen euro naar FC BASEL,aar hij zich echt tot basispion wou ontpoppen.

KRC Genk haalde hem in 2017 op huurbasis weg van FC BASEL. In Limburg was hij goed voor 5 doelpunten en 5 assists in 23 wedstrijden, dat was niet onaardig maar toch besloot Genk om hem niet aan te kopen.Hij keerde voor 1,5 miljoen euro terug naar Feyenoord, kort daarna voor 3,5 miljoen naar de Duitse club Mainz en daarna transfervrij naar Hertha BSC en nu transfervrij en zonder club.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJean -Paul Boetius duikt plotseling op bij Sparta