maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

” Je zou toch opstappen bij het niet halen van de halve finale”

lees ook ...

Transvaal en Robinhood spelen vrijdag historische wedstrijd...

De twee ploegen met een national en international geschiedenis spelen vrijdagavond de openingswedstrijd  van de Suriname profleague of te wel de Suriname Major League in het Dr. Ir. Franklin Essed sta...

De bondscoach van Marokko  Walid werd flink onder vuur genomen door de aanwezige pers tijdens  de persconferentie na de uitschakeling van Marokko door Zuid-Afrika in de kwartfinale van de African Cup 2024.

” Bij het niet halen van de  halve finale zou je opstappen” slingerde de pers uit Moarokko tijdens de persconferentie naar bondscoach Walid van Marokko. Marokko werd in de kwartfinale uitgeschakeld door Zuid- Afrika. “Bondscoach Walid we liggen er weer, een aantal basisspelers waren er niet, jouw keuzes waren ook niet goed, een gemiste penalty en we speelden maar tegen Zuid-Afrika. Wat is er allemaal gebeurd ,dit is niet het nationale team die we kennen. Je hebt toch gebruik gemaakt van spelers waarvan je weet dat ze niet honderd procent zijn. Je geeft ons land schande” beschuldigingen die geuit werden door de Marokkaanse pers richting de Bondscoach,  die gelukkig rustig en kalm bleef en de vragen correct beantwoordde.

” Ik zal samen met het de bondsvoorzitter aan tafel zitten en bespreken wat het beste is voor Marokko” was de reactie van bondscoach Walid nadat aan hem werd gevraagd als hij zich aan zijn woord zal houden en zal opstappen als coach nu Maroko de halve finale niet gehaald heeft. Intussen hebben de bondsvoorzitter en de bondscoach afgesproken volgend week aan de tafel te zullen zitten en is bereid zijn functie neer te leggen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Je zou toch opstappen bij het niet halen van de halve finale"