maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Jasper Cillessen kiest opnieuw voor avontuur in Spanje

lees ook ...

Wimbledon2024/ Carlos Alcaraz de nieuwe graskoning.

De Spanjaard Carlos Alcaraz was in de herhaling van de finale van vorig jaar zondag wederom  te sterk voor Novak Djokovic. Alacaraz won de finale meer dan overtuigend van Djokovic met 6-2 6-2 7...

De 35-jarige doelverdediger Jasper Cillessen kiest na twee jaar weer voor een avontuur in Spanje en zal nu uitkomen voor de Spaanse club Las Palmas.

ROTTERDAM , Stadium de Kuip, 21-04-2024 , season 2023 / 2024 , Dutch (KNVB beker) cup final match between Feyenoord and NEC. NEC goalkeeper Jasper Cillessen
Celbrates a goal that is disallowed

Japser, stapte maandag in het vliegtuig richting Gran Canaria  voor de medische keuring bij Las Palmas, dat een transfersom van een paar ton betaalt. De club, die afgelopen seizoen op de 16de plaats eindigde in de La Lig, heeft een contract voor 2 jaar liggen voor Jasper. 2 jaar geleden verraste hij door Valencia FC  te verruilen voor een terugkeer naar zijn jeugdliefde N.E.C. Jasper keepte i totaal 65 wedstrijden de afgelopen twee jaar, waaronder de verloren bekerfinale tegen Feyenoord.

Bij Las Palmas gaat Cillessen weer samen spelen met Daley Sinkgraven, met wie hij in zijn Ajax- periode ook de kleedkamer deelde.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJasper Cillessen kiest opnieuw voor avontuur in Spanje