Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Jarzinho ‘Bigi Boi’ aangekomen in Suriname

Geplaatst

op

Bigi Boi. Foto Facebook Bigi Boi

Iets na middernacht is Jarzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik geland op de Johan Adolf Pengelluchthaven. Hij is verwelkomd door een regeringsdelegatie.

‘Bigi Boy’ Rozenstruik (32) heeft twee weken terug een geweldige overwinning behaald op voormalig zwaargewicht kampioen, de Braziliaan Junior ‘Cigano’ Dos Santos (36). Hij heeft trefzeker tijdens Ultimate Fighting Championship (UFC) 252 in Las Vegas een belangrijke stap gezet naar het kampioenschap.

Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VP Bigi
zaterdag 29 augustus 2020 14:15

Ai tok en now iem tek eng rustig no go kar kar mang foe veti volg a san rustig en tek ervaring.
En wroko tap ie ground game want dape ie zwaki..

Johan de boer
zaterdag 29 augustus 2020 17:24

Ik ben johan de. Boer niet dat is me broer stuur naar hem Want ik háát de krant!!!!!!!Advertentie

Sport

Gyrano Kerk lyrisch over transfer naar Cagliari

Geplaatst

op

Img Eb65fe51ec13 1

Italiaanse voetbalclub Cagliari heeft nadrukkelijke belangstelling getoond voor  FC Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk. Er is inmiddels door de Italiaanse club een bod neergelegd bij de leiding van FC Utrecht.  De aanvaller heeft al een persoonlijk akkoord met bereikt met Cagliari en zal een vierjarig contract ondertekenen. 

Het is nu aan de clubs om te komen tot een overeenkomst. Kerk heeft een contract bij FC Utrecht tot en met de zomer 2023, dit is voor zijn club FC Utrecht een sterke onderhandelingspositie positie. Het liefst wil FC Utrecht de aanvaller behouden, maar ziet ook dat dit financieel als sportief voor Kerk een stap voor uit is. Indien FC Utrecht het gewenste bedrag zal ontvangen van Cagliari, dan zal het zonder slag of stoot de aanvaller naar Cagliari laten gaan. FC Utrecht wil 10 miljoen euro cashen voor Gyrano Kerk. De Italiaanse club heeft een bod van 7 miljoen euro aan FC Utrecht aangeboden, dus er valt hier nog wat te onderhandelen.

 

Culturu.com

 

Lees verder

Sport

Bayern Muchen wil Serginio Dest

Geplaatst

op

Img 2ed3e4358e93 1

Bayern München heeft de hoop nog niet opgegeven en wilt Serginio Dest graag toevoegen aan de spelers selectie. Een delegatie van Bayern was afgereisd naar Amsterdam om zaken te doen met Ajax. De Duitsers willen snel handelen omdat Barcelona ook op de loer is.

De Spanjaarden hebben het iets lastiger omdat zij eerst enkele spelers moeten verkopen alvorens zij nieuwe spelers kunnen toevoegen. Memphis Depay is daar nog steeds in afwachting op groen licht. Het is nu aan Ajax of zij Serginio Dest willen verkopen aan Bayern München, het is nog onduidelijk hoeveel Bayern München voor Serginio wilt betalen en of Ajax daar genoegen mee neemt.

Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen