Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Jamal Ben Saddik wint Glory 62

Geplaatst

op

door

Jamal Ben Saddik heeft in Rotterdam het zwaargewicht toernooi van Glory gewonnen. Hij nam het op tegen Junior Tafa, Guto Innocente en in de finale tegen Benjamin Adeguyi, waarbij hij zijn rechterhand brak. Het lukte hem uiteindelijk zijn tegenstander knock out te slaan en won de titel.
Na afloop daagde hij de huidige kampioen Rico Verhoeven uit.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Sport

Nationale Selectie Suriname naar Nederland

Geplaatst

op

door

De Nationale Surinaamse selectie zal in Nederland een trainingskamp beleggen. Dit ter voorbereiding van de komende Nations League wedstrijden.

De periode van 28 juli tot en met 9 augustus zullen er oefenwedstrijden gespeeld worden tegen FC Almere City, SC Telstar en RKSV Leonidas.

Lees verder

Sport

Daishwan Redan vertrekt van Chelsea naar Hertha

Geplaatst

op

door

Toptalent Daishawn Redan maakt een opvallende transfer van Chelsea naar Hertha BSC een club uit de Bundesliga.

Hertha BSC heeft duidelijke interesse getoond en is met Chelsea in onderhandeling om te komen tot een overeenkomst. Redan kan in Duitsland een contract tekenen tot medio 2024. De getalenteerde Redan heeft al een persoonlijk akkoord met Hertha, het is nu aan de clubs om de deal te sluiten.  

Hertha betaalt naar schatting 2,5 miljoen euro voor het talent. Redan was eerder in de jeugdopleiding van Ajax actief. De getalenteerde speler maakte in 2017 de overstap naar Chelsea. Het afgelopen seizoen speelde hij zijn wedstrijden voor Chelsea Onder 23. 

Hertha ziet de investering in Redan als een investering voor de toekomst. De prestatie verwachtingen van de jeugdinternational zijn hoog. Hij wordt gezien als de opvolger van Veda Ibisevic (34) en Salomon Kalou (33), deze spelers hebben een contract tot 2020.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X