vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Jamaica zorgt voor uitschakeling Brazilie

lees ook ...

Shane Kluivert ziet droom in vervulling gaan

De 16-jarige Shane Kluivert, de zoon van oud- international Patrick Kluiver heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij de Spaanse club en kampioen FC Barcelona. Shane Kluivert tekent ...

De Nationale vrouwenvoetbal selectie van Jamaica heeft woensdagochtend voor een stunt gezorgd door Brazilie af te houden van een achtste finale plaatst op WK2023 Vrouwen.

De selectie die getipt was als een van de favorieten om tenminste de finale van het Wk voor vrouwen te halen ligt eruit en blijft steken in groepsfase.Brazilie won de 1ste groepswedstrijd met 4-0 van Panama en verloor daarna van Frankrijk. Alleen een overwinning op Jamaica  zou Brazilie nog in de 1/8 finale kunnen brengen. Jamaica verrastte een ieder met het gelijkspel van 0-0 tegen Brazilie. Brazilie met een tal van klinkende namen waaronder de bekende Marta kon maar niet tot scoren komen tegen Jamaica. Door een strakke verdediging van Jamaica het lukt het Brazilie gewoon niet te scoren wat vooral tot frustratie leidde bij Brazilie. Jamaica was blij met het gelijkspel  want dat geeft ze het recht zich te plaatsen voor de 1/8 finale samen met  groepswinnaar Frankrijk. Teleurstelling bij Brazilie die dit keer in de groepsfase strandde.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJamaica zorgt voor uitschakeling Brazilie