zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

Jamaica zorgt voor uitschakeling Brazilie

lees ook ...

Euro2024/ Portugal in blessuretijd langs Tsjechie

Het is Portugal met Cristiano Ronaldo in de basis pas in blessuretijd gelukt om de ploeg van Tsjechie aan een kant te zetten in EK2024. Tegen alle verwachtingen in kwamen de Oost- Europeanen in...

De Nationale vrouwenvoetbal selectie van Jamaica heeft woensdagochtend voor een stunt gezorgd door Brazilie af te houden van een achtste finale plaatst op WK2023 Vrouwen.

De selectie die getipt was als een van de favorieten om tenminste de finale van het Wk voor vrouwen te halen ligt eruit en blijft steken in groepsfase.Brazilie won de 1ste groepswedstrijd met 4-0 van Panama en verloor daarna van Frankrijk. Alleen een overwinning op Jamaica  zou Brazilie nog in de 1/8 finale kunnen brengen. Jamaica verrastte een ieder met het gelijkspel van 0-0 tegen Brazilie. Brazilie met een tal van klinkende namen waaronder de bekende Marta kon maar niet tot scoren komen tegen Jamaica. Door een strakke verdediging van Jamaica het lukt het Brazilie gewoon niet te scoren wat vooral tot frustratie leidde bij Brazilie. Jamaica was blij met het gelijkspel  want dat geeft ze het recht zich te plaatsen voor de 1/8 finale samen met  groepswinnaar Frankrijk. Teleurstelling bij Brazilie die dit keer in de groepsfase strandde.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJamaica zorgt voor uitschakeling Brazilie