vrijdag 19 april 2024
33 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
0
(0)

Jamaica beter dan Suriname zegt Menzo

lees ook ...

Julian Nagelsmann blijft Die Mannschaft trouw

De 36-jarige Julian Nagelsmann blijft tot en met het Wereldkampioenschap2026 bondscoach van het Duitselftal. De voormalige trainer van Bayern Munchen Nigel Nagelsmann heeft vrijdag zijn contrac...

Bondscoach Stanley Menzo gaf tijdens de persconferentie na de wedstrijd aan dat Jamaica een beter team heeft dan Suriname

Suriname verloor dinsdagavond met 1-3 van Jamaica in de Concacaf Nation League,had Menzo afgelopen zaterdag nog lovende woorden over zijn selectie,anders was het dinsdagavond,hij vond vooral bij het tweede doelpunt van Jamaica dat er verslapping optrad in de verdediging van suriname.De spelers hebben hun hoogste niveau niet gehaald in de wedstrijd, jamaica was gewoon de betere ploeg,ze vormen gewoon een eenheid in hun spel wat wij niet hebben.

Het niet optijd beschikken van enkele spelers uit Europa heeft ons ook de das omgedaan en spelers op wie we gerekend hadden hebben om persoonlijke redenen en vanwege blessure afgezegd.Maar Menzo dat weten toch niet nu pas dat Jamaica een beter team is en beter gemotiveerd is dan NATIO om voor hun land te strijden.

We hopen niet dat NATIO zaterdag met 5 of 6-0 ten onder zal  gaan en dan weer aanhoren dat Mexico veel beter is dan Suriname en dat het geen schande is om van zulke landen te verliezen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJamaica beter dan Suriname zegt Menzo