zondag 1 oktober 2023
37.7 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Jair Tjon En fa Sporter van het jaar 2021

lees ook ...

Robinhood geeft tot twee keer toe voorsprong uit handen en ...

De huidige kampioen van Suriname Robinhood heeft verzuimd hun derde wedstrijd in de Concacaf Caribbean Cup in winst om te zetten ondanks de ploeg tot twee keren toe een voorsprong nam verloren ze uite...

De Wielrenner Jair Tjon En Fa is woensdagavond in het gebouw van het Surinaams Olympisch Comite uitgeroepen tot Sporter van het jaar 2021

Jair is door het Surinaams Olympisch Comite en de vereniging van Sportjournalisten mede door zijn goede prestaties in 2021 en vooral de 4de plek  tijdens de Olympische Spelen in Japan  gehuldigd als de beste sporter van 2021.  De huldiging vond plaats in het SOC gebouw.

De voorzitter van het Surinaams Olympisch Comite Ramon Tjon A Fat gaf in een korte speech aan  de verrichtingen van Jair van dichtbij te hebben meegemaakt, vooral tijdens de Olympische Spelen  en het was een geweldig moment toen Jair op de 4de plaats eindigde in de Finale en nog net niet  de bronzenplak wist te halen. Je bent een voorbeeld voor vele sporters, ondanks covid-19 toch wel in staat te zijn geweest goede prestaties te hebben neergezet.

Het Surinaams Olympisch Comite zal er ook voorzorgen dat je gang naar de Olympische spelen 2024 goed verlopen, de financiele ondersteuning van onze kant is gegarandeerd waardoor je je goed kan voorbereiden op de spelen van 2024.

Jair werd in bijzijn van zijn ouders en de aanwezige bestuursleden van het SOC en de pers gehuldigd, hij mocht een plakkaat en een gesloten enveloppe met inhoud in ontvangst nemen. .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJair Tjon En fa Sporter van het jaar 2021