dinsdag 23 april 2024
30 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

Jair Tjon En fa Sporter van het jaar 2021

lees ook ...

Vitesse na 35 jaar uit de Eredivise

De KNVB heeft Vitesse het liefst achttien punten in mindering gebracht en daardoor is het nu een feit dat de club na vijf en dertig jaar degradeert uit de Eredivisie. " De onafhankelijke licent...

De Wielrenner Jair Tjon En Fa is woensdagavond in het gebouw van het Surinaams Olympisch Comite uitgeroepen tot Sporter van het jaar 2021

Jair is door het Surinaams Olympisch Comite en de vereniging van Sportjournalisten mede door zijn goede prestaties in 2021 en vooral de 4de plek  tijdens de Olympische Spelen in Japan  gehuldigd als de beste sporter van 2021.  De huldiging vond plaats in het SOC gebouw.

De voorzitter van het Surinaams Olympisch Comite Ramon Tjon A Fat gaf in een korte speech aan  de verrichtingen van Jair van dichtbij te hebben meegemaakt, vooral tijdens de Olympische Spelen  en het was een geweldig moment toen Jair op de 4de plaats eindigde in de Finale en nog net niet  de bronzenplak wist te halen. Je bent een voorbeeld voor vele sporters, ondanks covid-19 toch wel in staat te zijn geweest goede prestaties te hebben neergezet.

Het Surinaams Olympisch Comite zal er ook voorzorgen dat je gang naar de Olympische spelen 2024 goed verlopen, de financiele ondersteuning van onze kant is gegarandeerd waardoor je je goed kan voorbereiden op de spelen van 2024.

Jair werd in bijzijn van zijn ouders en de aanwezige bestuursleden van het SOC en de pers gehuldigd, hij mocht een plakkaat en een gesloten enveloppe met inhoud in ontvangst nemen. .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJair Tjon En fa Sporter van het jaar 2021