woensdag 10 augustus 2022
25.2 C
Paramaribo
17.2 C
Amsterdam
0
(0)

Ivoorkust naar Round of 16 in African Nation Cup

lees ook ...

Serena Williams luidt einde tennis carrière in

De 40-jarige Serena Williams  heeft na haar wedstrijd in de 1ste ronde van de Nacional Bank Open aangegeven binnenkort te zullen stoppen met tennissen. Na de gewonnen wedstrijd  in de 1ste ronde va...

Ivoorkust wint niet alleen maar schakelt ook nog de huidige kampioen Algerije uit

Ivoorkust heeft donderdag in een zeer enerverende wedstrijd de huidige African Cup  kampioen uitgeschakeld  door de wedstrijd met 3-1 te winnen.  Algerije kreeg geen voet aan de grond in de wedstrijd,  Ivoorkust domineerde de wedstrijd vanaf het  begin. Algerije had een overwinning nodig om zich alsnog te plaatsen voor de volgende ronde.

Algerije keek al in de rust tegen een achterstand van 0-2. In de helft wilde het ook niet lukken bij Algerije.Ivoorkust kwam zelfs op een 3-0 voorsprong. Pas in de 72ste minuut kreeg Algerije de kans om een tegen doelpunt te scoren  en virij laat in de wedstrijd kregen zij ook nog een penalty, die door  Riyad Mahrez, speler van Manchester City,  tegen de paal werd geschoten.  Haller die uitkomt voor Ajax  scoorde in de laatste minuut nog een doelpunt voor Ivoorkust, die helaas werd afgekeurd vanwege buitenspel.Ivoorkust heeft   uit de 3 gespeelde wedstrijden  7 punten weten te halen, net genoeg om zich te plaatsen voor de round of sixteen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportIvoorkust naar Round of 16 in African Nation Cup