maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Ivan Rakitic kiest voor avontuur in Saudi- Arabie

lees ook ...

U-20 NATIO Suriname start met overwinning in Groep B

De Nationale U-20 selectie van Suriname heeft een goede start gemaakt in de U-20 Concacaf kwalificatie ronde door met 3-2 te winnen van Antiqua/Bermuda. De U-20 selectie was vooral in de 1ste helft...

De 35-jarige international van Kroatie Ivan Rakitic kiest voor een avontuur in Saudi- Arabie en tekent een contract bij Saudi Pro League club Al-Shabab.

Ivan Rakitic die jaren samen gespeeld heeft met Lionel Messi bij Barcelona koos na zijn avontuur bij de Catalaanse club met wie hij 4 keer de LA Liga won, 4 x Copa del Rey en 1 keer de Championsleague gedurende zijn 6 seizoenen bij Barcelona.Daarna koos hij voor een terugkeer bij de club waar hij zijn voetbalcarriere begon Sevilla en werd in 2023 Europaleague kampioen met de ploeg.Lionel Messi die nu bij Inter- Miami speelt samen met Jordi Alba, Sergio Buquets en Luis Suarez had clubpresident David Beckham gevraagd Rakitic erbij te halen maar helaas koos hij voor de competitie in Saudi- Arabie.Dit geeft aan dat de competitie in de MLS niet zo aantrekkelijk is voor spelers boven de 30 jaar die hun carriere op een leuke manier willen afsluiten en dat het geld toch wel nog een belangrijke rol speelt.

Opnieuw krijgt Cristiano Ronaldo, die als 1ste de deur opende voor spelers in Europa om te kiezen voor de Saudi- Arabie pro- league weer eens gelijk dat de Saudi- Proleague veel Europese topspelers zal aantrekken en binnenkort niet alleen populairder, maar ook sterker zal zijn dan de Champions/ Europaleague.

Sevilla maakte dinsdag het officieel vertrek van Ivan Rakitic naar Saudi- Arabie bekend en dat hij zal uitkomen voor Al- Shabab, die op de 11de plaats staat. ” We zijn erg trots op hem, hij heeft ons veel plezier bezorgd en wensen hem heel veel succes in Saudi- Arabie” was de statement van Sevilla.Ivan Rakitic is medisch goedgekeurd in Saudi- Arabie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportIvan Rakitic kiest voor avontuur in Saudi- Arabie