maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

”It’s a lot of lies” gooide Frenkie De Jong richting de Spaanse pers

lees ook ...

Ajax verliest arbitragezaak van Tagliafico’s agent

Ajax heeft  maandag een nederlaag geleden in een arbitragezaak tegen de zaakwaarnemer van Nicolas Tagliafico waarbij de club de Argentijnse spelersmakelaar van Tagliafico nog eens 100.000 euro moet be...

De 26-jarige Nederlandse international en speler van Barcelona heeft dinsdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Championsleague wedstrijd tegen Napoli de Spaanse pers flink repliek gediend vooral met de leugens die over hem geschreven en verteld wordt.

Frenkie De Jong heeft dinsdag duidelijk laten zien op de persconferentie dat hij de Spaanse pers beu is. ” Jullie schrijven alleen maar leugens, zonder vooraf te informeren wat waar en niet waar. Jullie doen alsof jullie precies weten wat ik verdien, wat ik met me geld doen, dat ik Barcelona ga verlaten, allemaal leugens, verzinsels.

. ” Laat me hier duidelijk over zijn , ik ben gelukkig bij Barcelona,ik wil hier blijven voetballen, mijn gezin voelt zich ook op hun gemak hier in Barcelona, zorg dus ervoor dat je de waarheid publiseert of schrijven

” Neem geen genoegen met een gelijkspel” 

De coach van de huidige Spaanse Kampioen FC Barcelona zij dinsdagmiddag op persconferentie geen genoegen te nemen met een gelijkspel. Het is voor ons een uitwedstrijd en die moeten we overtuigend met meer dan 2 doepunten verschil winnen.Het is de 1ste wedstrijd van Barcelona in de 8ste finale van de Championsleague. De terugkeer van Jao Felix , na een blessure is een opboost voor Barcelona. De wedstrijd wordt in Napels gespeeld.Een eventuele nederlaag bespoedigd het vertrek van Xavi Hernandez. Barcelona speelt woensdag tegen Napoli (Italie)

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''It's a lot of lies'' gooide Frenkie De Jong richting de Spaanse pers