maandag 8 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Italie volgende bestemming Georgino Wijnaldum

lees ook ...

Opvallende presentatie Lewandowski bij Barcelona

⁴De Poolse international Robert Lewandowski werd vrijdag officieel gepresenteerd als de nieuwe aanwinst van Barcelona met opvallend rugnummer 9 Het is bekend dat het afgelopen seizoen rugnu...

De 31 – jarige Nederlandse international en speler van PSG Georgino Wijnaldum mag van PSG vertrekken en speelt komend seizoen op huurbasis bij de Italiaanse club AS Roma

Wijnaldum heeft sinsds zijn vertrek bij Liverpool helaas geen indruk weten te maken bij PSG in de Franse competitie. Wijnaldum was meer reserve speler dan dat hij in de basis stond en kreeg ook nog weinig speelminuten.Volgens de nieuwe coach van PSG Galtier komt Wijnaldum niet voor in zijn plannen voor het komend seizoen.

PSG heeft de afgelopen dagen bijkans 15 spelers op de transferlijst geplaatst en Wijnaldum behoort ook tot die groep.Wijnaldum is duidelijk nog net eentje teveel bij PSG en de middenvelder behoort ook nog tot de groep van best verdieners bij de club.AS Roma is bereidt om Wijnaldum op huurbasis over te nemen en wil ook een clause van optie tot koop voor een bedrag van 10 tot 15 miljoen euro.AS Roma kan op dit moment de jaarsalaris van Wijnaldum niet betalen het gaat om een bedrag van 9 miljoen euro. Wijnaldum zijn contract loopt tot 2024 bij PSG.PSV toonde ook interesse in Wijnaldum.

AS Roma lijkt op huurbasis de beste optie te zijn voor Wijnaldum wil hij nog met het Nederlands elftal mee naar het Wereldkampioenchapvoetbal later dit jaar in Qatar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportItalie volgende bestemming Georgino Wijnaldum