donderdag 25 juli 2024
28 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

Internationale titels voor Surinaamse sporters

lees ook ...

LA LIGA/ FC Barcelona zonder Frenkie De Jong naar trainingsk...

Trainer Hansi Flick en de medische staf van FC Barcelona hebben besloten de Nederlandse international Frenkie De Jong niet mee te nemen naar de trainingskamp van de club. Frenkie De Jong is nog alt...

De Surinaamse gevechtsporters Mitchel Wielsen en Ivanildo Mettendaf,  hebben in december 2022 beide internationale titels weten te behalen. De sporters hebben op woensdag 11 januari 2023 de belts die met de titels gepaard gaan, aan de Waarnemend (Wnd) President laten zien.

Mitchell Wielson heeft in Nederlerland in de A- Klasse deelgenomen aan een boks toernooi en werd daar de Kampioen. Hij is de WND President dankbaar dat hij heeft bijgedragen aan zijn deelname aan het toernooi.

Ivanieldo Mettendaf heeft op 12 december 2022 de wereldtitel voor de muaythai sport veroverd in Phuket in Thailand, door middel van knock out in de tweede ronde.  Hij toonde zijn belt aan de Wnd President. De regeringsleider is trots op de successen van de Surinaamse sporters.

De Wnd president deed beide sporters de toezegging, weer zijn bijdrage te zullen leveren bij de komende internationale gevechten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportInternationale titels voor Surinaamse sporters