donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
5
(1)

Inter Moengotapoe doet mee aan Concacaf Shield Cup

lees ook ...

In Bolivia belooft speler zijn eigen penis af te snijden als...

De 28- jarige  Ecuadoriaan Kevina Mina die uitkomt voor Real Santa Cruz in de competitie in Bolivia deed een ongebruikelijke belofte dat als zijn club degradeert hij zijn eigen penis afsnijdt Is he...

De huidige kampioen van Suriname Inter Moengotapoe is alsnog door de Surinaamse Voetbalbond (SVB) ingeschreven voor deelname aan de Concacaf Shield Cup.

De Concacaf had de SVB tot 4 november de ruimte gegeven om een club van Suriname in te schrijven voor deelname aan Concacaf Shield cup 2021-2022. Aangezien Inter Moengotapoe voor intrede van Covid-19 waarbij de competitie werd stilgelegd, voor het laatste het kampioenschap van de SVB in de wacht  wist te slepen is de ploeg op grond hiervan door de SVB ingeschreven om Suriname te vertegenwoordigen tijdens dit toernooi voor clubs.

De wedstrijden worden 15 tot 25 april 2022 afgewerkt. Inmiddels zijn spelers en bestuursleden van Inter Moengotapoe volledig gevaccineerd. Dit was ook de voorwaarde die de Concacaf had gesteld voor deelname aan het toernooi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportInter Moengotapoe doet mee aan Concacaf Shield Cup