(0)

Intermilan zit ACMilan op de hielen om het kampioenschap in Italie

Romario de Souza Faria haalt zijn voetbalschoenen uit de ij...

De 58-jarige oud- Braziliaans international en speler van Barcelona, Valencia en PSV Romario de Souza Faria heeft gemeend zijn voetbalschoenen uit de ijskast te halen en weer actief tegaan voetballen....

De ploeg van Intermilan won vrijdagmiddag na een 0-2 achterstand met 4-2 van Empoli

In Italie strijden AC Milan en Intermilan om het kampioenschap. Intermilan kende vrijdagmiddag een zwakke start tegen Empoli, die al vroeg in de ontmoeting een 2-0 voorsprong nam en het daarmee knap moeilijk maakte voor Intermilan met Denzel Dumfries en Stefan de Vrij in de basis. Maar dankzij een autogoal bij Empoli kon Intermilan toch er 1-2 van maken en vijf mintuten voor rust wist de argentijnse international Lautaro Martinez namens Intermilan  het net te vinden en het  was  plotseling   2-2

In de 2de helft herstelde  Intermilan zich heel goed en de 3-2 liet niet lang op zich wachten, wederom Martinez die scoorde en de ingevallen Chileense international Alexis Sanchez scoorde het 4de doelpunt en bezorgde zijn ploeg toch nog een overwinning op Empoli. Koploper ACMilan komt zondag in actie