donderdag 8 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
0
(0)

Intermilan naar finale Championsleague

lees ook ...

PSG bevestigd vertrek Lionel Messi

Coach Christopher  Gatlier heeft naar aanloop van de laatste competitie wedstrijd van PSG dit weekend tijdens een korte meeting met de Franse pers aangegeven dat  Lionel Messi  aan het eind van het se...

Het is de Italiaanse club Intermilan gelukt zich te plaatsen voor de finale van de  Championsleague door de return ontmoeting in de  halve finale met 1-0  te winnen van aartsrivaal ACMilan.

Intermilan had de 1ste halve finale wedstrijd met 2-0 gewonnen  en had dus aan een gelijkspel voldoende om zich te plaatsen voor de  finale. In de return ontmoeting van  dinsdagmiddag maakten geen van beide ploegen in de 1ste helft een poging om tot scoren te komen dus gingen de ploegen de kleedkamer binnen met een 0-0 ruststand.

In de 2de helft kregen we  in principe hetzelfde  beeld te zien als de 1ste helft. Intermilan  probeerde in de laatste 15 minuten de wedstrijd op slot te zetten,  het was de Argentijnse international  Lautaro Martinez die Intermilan op een 1-0 voorsprong bracht, wat later zou blijken het enig doelpunt te zijn in de mattige  ontmoeting.

Door het enig doelpunt in de wedstrijd  was Intermilan zeker van haar plaats in de finale van de Championsleague. Intermilan wacht nu op de winnaar van de andere halve finale tussen Real Madrid en  Manchester City die woensdagmiddag in Engeland  wordt gespeeld. De 1ste wedstrijd in het Bernabeu stadion werd een 1-1 gelijkspel. Manchester City weet in eigen huis de tegenstander tot het uiterste te drijven.Carlo Ancelotti coach van Real Madrid is zich ervan bewust dat de aanval opgevoerd moet worden en RealMadrid  duidelijk in controle moet blijven. Het is Real Madrid in Championsleague verband nog niet gelukt om Manchester City in  eigen huis te verslaan. Coach Pep Guardiola is  ervan overtuigd dat men een beter spelend Erling Haaland  zal zien woensdag tegen Real Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportIntermilan naar finale Championsleague