dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
5
(1)

Interim bondscoach van NATIO Aron Winter start met een overwinning

lees ook ...

NBA Play-offs Boston Celtic dichtbij kampioenschap in Easter...

Het is de Boston Celtics gelukt om zaterdagavond game three in de the best of seven serie van de finale van NBA Play-offs in de Eastern Conference naar zich toe te trekken met een 114-111 overwinning ...

De interim bondscoach van Suriname  (Natio) Aron  Winter start met een 2-1 overwinning op de selectie van Nicaragua

De selectie van Suriname Natio speelde donderdag een vriendschappelijke interland in Nederland  Almere city tegen de selectie van Nicaragua en won met 2-1, In een zeer aantrekkelijke wedstrijd. De hand van interim bondscoach Aron Winter  was duidelijk te zien  in de 90 minuten.Met aanvallend voetbal en vooral met de aanwezigheid van Ivenzo Comvalius had  de verdediging van  Nicaragua handen vol  werk. Suriname  opende de score in de 25ste minuut door een prachtige assist van Diego Bisseswar  aan Mitchell  Tevreden die geen fout maakte,dat was tevens ook de ruststand.

Ook in de 2de helft bleef Suriname het spel dicteren  dat echter leidde tot een verslapping in de achterhoede waardoor in de 88ste  Nicaragua  toch nog de gelegenheid kreeg een tegendoelpunt te scoren.In de 90ste minuut  was vrouwe Fortuna Natio goed gezind en Jeredy Hilterman scoorde de 2-1 uit een assist van aanvoerder Shaquille Pinas  en  won Suriname  daardoor de wedstrijd. Het  goed opgekomen publiek heeft  genoten van een wedstrijd  op hoogstaand niveau. NATIO speelt Maandag   tegen PEC Zwolle in het stadion van Zwolle en wel zonder publiek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportInterim bondscoach van NATIO Aron Winter start met een overwinning