donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
3
(1)

Inter Moengotapoe met drietal verrijkt

lees ook ...

Lionel Messi tijdens etentje in Argentinie opgewacht door du...

De 35- jarige wereldkampioen Lionel Messi dacht maandagavond even tegaan uit eten met zijn gezin in Argentinie maar werd daar opgewacht door duizenden Argentijnen die een glim wilden opvangen van hun ...

Inter Moengotapoe heeft met het oog op de internationale clubverplichtingen drie nieuwe spelers binnengehaald. De aanwinst bestaat uit  Ronaldo Kemble (Transvaal), Gilberto Cronie en Glerby Eduards. De laatste twee komen uit Leo Victor. Kemble en Cronie hebben de afgelopen jaren hun stempel gedrukt in de nationale competitie.

Coach Jozef Joekoe zegt dat dit drietal een goede kwaliteitsinjectie is voor het team. De Surinaamse voetbalkampioen moet het in september in de Scotiabank Concacaf League op uit- en thuisbasis spelen tegen Olimpia uit Honduras. “Wij hebben voor deze spelers gekozen omdat zij de kwaliteiten hebben die wij nodig hebben binnen de club en passen binnen onze voetbalfilosofie, zegt de coach”.

Voor hem hebben zij  genoeg ervaring  opgedaan om van betekenis te zijn voor de ploeg, maar ook hoopt hij  dat de club nog lang van hen zal kunnen genieten.

Joekoe meldt dat Cronie en Kemble “zeer handige en snelle voetballers” zijn, waarbij Cronie makkelijk de achterlijn haalt en Kemble zijn lengte mee heeft. Eduards zal voor versterking  zorgen op het middenveld.

Inter Moengotapoe was succesvol met de aanwinsten Rievaldo Doorson en Ervin Tjin A Loi. Het tweetal had een belangrijke bijdrage tijdens Flow Concacaf Caribbean Club Championship 2021. De  kampioen van Suriname haalde de finale waar Cavaly uit Haïti met 3-0 te sterk was. De Moengonese ploeg kon daardoor niet rechtstreeks geplaatst worden voor de Concacaf Champions League, maar mag wel verder in de Concacaf League.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportInter Moengotapoe met drietal verrijkt