0
(0)

Ingevallen Mbappe redt Frankrijk van nederlaag

De 40-jarige Japanner Makato Hasebe die uitkomt voor de Duitse club Eintracht Frankfurt heeft aangegeven aan het eind van het seizoen een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarriere. " I...

Frankrijk speelde vrijdag een heel slechte wedstrijd tegen het sterk gemotiveerde Oostenrijk en gelukkig voor de Fransen werd het een gelijkspel

Frankrijk startte de wedstrijd zonder Kylan Mbappe in de basis,wel Griezman en Benzema in de basis.Een sterk gemotiveerd team van Oostenrijk heeft vooral in de 1ste helft Frankrijk veel hoofdpijn bezorgd.Oostenrijk ging zelfs de rust in met een 1-0 voorsprong door een blunder in de verdediging van Frankrijk.

Ook in de 2de helft zagen een veel beter spelend Oostenrijk,die helaas de opgelegde kansen niet wist te benutten en dat gaf Frankrijk wat ademruimte en met het invallen  van Kylan Mbappe,veranderde er plotseling veel in de aanval van Frankrijk en in de 86ste was het raak,Mbappe stuurde met het linkerbeen de keeper van Oostenrijk de verkeerde hoek in,Frankrijk kreeg nog een paar kansen maar het bleef op 1-1.Daardoor blijft Frankrijk op de 4de plek met 3 gespeeld 2 punten.In de andere wedstrijd won Kroatie met 1-0 van Denemarken