dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

Infantino veegt kritiek op organisatie WK 2022 van de tafel

lees ook ...

Gelijkspel in eerste Suriname Major League

In een goed bezette Dr. Ir. Franklin Essed stadion hebben  Robinhood en Transvaal het op een 1-1 gelijkspel gehouden in de openingswedstrijd van de Suriname Major League Soccer. De Suriname Maj...

FIFA- baas Gianni Infantino heeft zaterdagochtend gereageerd op de kritiek die geleverd wordt rondom de organisatie in Qatar en zegt dat Europa een voorbeeld kan nemen aan Qatar.

Ifantino neemt geen blad voor zijn mond  als het gaat om de organisatie rond het WK in Qatar met nog een dag tegaan voor de openingsceremonie en de openingswedstrijd tussen Qatar en Ecaudor, waar nu al een aantal kranten hebben volgestaan over mogelijke omkoping van spelers van Ecaudor, die miljoenen aan Us dollars zouden hebben ontvangen dat Qatar de wedstrijd met 1-0 wint en dat het doelpunt in de 2de helft gescoord moet worden. Ifantino was ook niet te spreken over kritiek op dat van de migrantearbeiders en de leefomstandigheden in Qatar. Volgens hem is veel sprake van een dubble moraal.

Als Europa echt zou geven  om die migrantenarbeiders, dan hadden ze wel anders aangepakt zei de Fifa-baas op een persconferentie voor aanvang van het WK in Qatar.Ifantino sprak zich over uit over de acceptatie van homoseksualitiet binnen Qatar, het is een proces van acceptatie, natuurlijk geloof ik dat dit geaccepteerd moet worden.Inmiddels heeft de organisatie ook het drinken van bierin de stadions verboden, alles moet geschieden buiten het stadion.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportInfantino veegt kritiek op organisatie WK 2022 van de tafel