vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Indrukwekkende overwinning van Anthony Joshua

lees ook ...

NATIO Suriname speelt in maart oefen interland in Nederland

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond heeft woensdag op hun website aangegeven dat NATIO Suriname in de maand maart in Nederland een oefen interland speelt tegen Martinique Natio Suriname s...

De bokser Anthony Joshua boekte  zaterdagavond tijdens het ‘ Day of Reckoning’ evenement in Saoedi- Arabie een indrukwekkende overwinning op Otto Wallin.

Anthony Joshua vestigde met zijn overwinning zaterdagavond in Saoedi- Arabie een nieuw boksrecord van 27-3 (24 KO’s).Joshua won door stopzetting van het gevecht in de 5de ronde( de hoek van Wallin gooide de handdoek in de ring).Vanaf het begin van de wedstrijd liet Joshua zijn dominantie in de ring zien.Zijn krachtige stoten en tactische bewegingen maakten het voor Wallin moeilijk om een effectie verdediging op te bouwen.Joshua zijn prestatie in deze wedstrijd bevestigt opnieuw zijn status als een van de topboksers in de zwaargewichtklasse.

De wedstrijd bereikte een hoogtepunt in de 5de ronde, waar Joshua’s aanhoudende aanvallen teveel werden voor Wallin. De hoek besloot op een gegeven in te grijpen en de wedstrijd te stoppe, wat aangeeft dat de veiligheid van de vechter voorop stond.Met deze overwinning verbetert Joshua zijn indrukwekkende record naar 27 overwinningen, waarvan 24 via knock-out. Joshua verloor voor het laatst op 25 september 2021 van Oleksandr Usyk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportIndrukwekkende overwinning van Anthony Joshua