zaterdag 10 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

India start kwalificatie Asian Cup met overwinning

lees ook ...

Lionel Messi kiest voor avontuur in USA

De 35-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi kiest voor een avontuur in de MLS en zal uitkomen voor Intermiami. Lionel Messi heeft de knoop door gehakt tenminste daarop mo...

De nationale voetbalselectie van India startte haar kwalificatie voor de AFC Asian Cup2023 met een 2-0 overwinning op Cambodia

India zit samen met Hongkong,Afghanistan en Cambodia in groep A van de kwalificatie ronde voor AFC Asian Cup 2023.In een vrijwel leeg stadion startte India in eigen huis heel goed.Duidelijk was te zien dat Cambodia niet opgewassen tegen het voetbal geweld van India en toch kwam India pas in de 13de minuut tot scoren middels een goed genomen penalty van captain Cool Sunil Chhetri en dat was dan de ruststand 1-0 voor India.

In de 2de helft zagen we een opnieuw over alle linies dominerende India,het 2de doelpunt viel pas in de 60ste minuut uit een afgemeten pas van Brandon Fernandes kon Sunil Chhetri de 2-0 intikken voor India en dat was ook de eindstand.

De organisatie blunderde in deze wedstrijd,eerst met het hijsen van de verkeerde vlag van Cambodia en daarna met het afspelen van de volksliederen.Terwijl de spelers van Cambodia in de houding stonden om hun volkslied te zingen,werd die van India afgespeeld,ook na de zogenaamde correctie werd weer het volkslied van India gespeeld,de spelers van Cambodia begaven zich naar het middenveld en wachtende op de aftrap en startte de wedstrijd zonder het afspelen van de volksliederen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportIndia start kwalificatie Asian Cup met overwinning