zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Inbrekers probeerden toe te slaan in woning voetballer

lees ook ...

NATIO vrouwen boeken krappe overwinning op Antiqua and Barbu...

De Nationale vrouwenvoetbal selectie van Suriname heeft in de Concacaf Road to Gold Cup slechts met 1-0 kunnen winnen van Antiqua and Barbuda. Door de 2 nederlagen tegen Guyana moest Natio Suriname...

Terwijl de 34-jarige Toby Alderweireld woensdagmiddag op het veld stond in de wedstrijd tegen FC Porto in de Championsleague probeerden inbrekers toegang te krijgen tot zijn huis maar de oppas sloeg alarm en belde de politie.

De niets vermoedende Toby Alderweireld speelde de volle 90 minuten met zijn ploeg  Royal Antwerp woensdagmiddag in de Championsleague tegen FC Porto, terwijl inbrekers probeerden zich toegang tot zijn woning te verschaffen. Gelukkig was de oppas van het gezin alert toen zij vreemde geluiden hoorde en gelijk alarm sloeg en  de politie belde. Helaas toen de politie arriveerde waren de inbrekers al met de noorder zon vertrokken. Het was al een moeilijke voetbaldag voor Alderwireld omdat zijn ploeg met 1-4 onderuit ging tegen FC Porto en dan nog horen dat inbrekers probeerden je huis binnen te komen. De Oppas hoorde vreemde geluiden in de tuin en aarzelde niet om gelijk alarm te slaan.Op de vrij gegeven beelden is duidelijk te zien hoe de inbrekers geschrokken weg vluchten met achterlating van hun gereedschappen waarmee zij dachten het huis binnen te komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportInbrekers probeerden toe te slaan in woning voetballer