woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

In vrijheidstelling Promes met een week uitgesteld

lees ook ...

” Mbappe krijgt geen speciale dekking van ons”

Coach Xavi Hernandez van Barcelona zegt geen speler speciaal  in te zetten om Mbappe te verdedigen en te verhinderen om te  scoren " Putting a player to defend Mbappe" Ik houd niet ervan enza...

De 33-jarige Quincy Promes blijft nog een week opgesloten in Dubai ondanks betaling van de boete die hem was opgelegd.

Het lag in de bedoeling dat QuincyPromes dinsdag terug zou vliegen naar Rusland, maar nu blijkt dat niet meer zo te zijn.Vanuit Rusland is aangegeven dat de rechter die de case van Promes in Dubai behandeld dinsdag vanwege verschillende omstandigheden niet in de rechterzaal aanwezig kon zijn.Daarom is besloten de zaak en de terugkeer van Promes met een week uit te stellen.Dat betekent dat Promes ook dit weekend niet voor Spartak Moskou zal kunnen uitkomen en dat levert hem weer een boete bij de club op.

Er bestaat nog altijd een kleine mogelijkheid dat Promes door Dubai uitgeleverd kan worden aan Nederland om daar zijn officiele straf tegaan uitzitten. Promes wordt sedert 29 februari angehouden in Dubai omdat achteraf blijkt dat hij betrokken is geweest bij een aanrijding, gelukkig voor hem is niemand gewod geraakt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportIn vrijheidstelling Promes met een week uitgesteld