zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

” In Brazilie zou je vermoord worden” kreeg Alves te horen in Barcelona

lees ook ...

“‘We zijn niet kansloos in de return ontmoeting&...

Coach Carlo Ancelotti is zeer tevreden met het gelijkspel tegen Manchester City in de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Championsleague.  "Het vroegedoelpunt van Manchester City heeft o...

De 40-jarige oud- international van Brazilie die na het betalen van 1 miljoen euro op borgsom vrij is heeft zich donderdag volgens afspraak aangemeld bij de rechtbank in Barcelona.

Daniel Alves, die door de Spaanse rechtbank veroordeeld is vier en een half jaar celstraf maar nu door het betalen van een  borgsom op vrije voeten is  verscheen zoals afgesproken  was dat hij zich tenminste 1 keer per week zou aanmelden  bij de rechtbank en dat deed hij donderdag ook. Alves maakte daarna een wandeling door de straten van Barcelona, waarbij hij een aantal krachtermen naar zich toe gesmeten kreeg. Ook werd naar hem toe geroepen ” Je hebt wel genoeg geld om jongedames te verkrachten, in Brazilie zou je al vermoord zijn “, waren enkele van de uitspraken die Alves moest inslikken tijdens zijn wandeling door de straten van Barcelona. De vrouwelijke organisaties in Barcelona hebben ook fel gereageerd tegen de vrijlating van Daniel Alves.

Daniel Alves heeft na zijn vrijlating een groot feest georganiseerd, na later zou blijken dat zijn vader die maandag  jarig was en het feest tot bijkans 5 uur in de ochtend  geduurd heeft. Alves mag en kan Barcelona niet verlaten daar hij zowel zijn Spaans als Braziliaans paspoort heeft moeten inleveren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" In Brazilie zou je vermoord worden" kreeg Alves te horen in Barcelona