donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
3.3
(76)

” Ik zag iets vreemds in me voetbalschoen”vertelt Shaquille Cairo

lees ook ...

Zinedine Zidane mogelijke opvolger Thomas Tuchel bij Bayern ...

De Franse coach Zinedine Zidane wordt genoemd als de mogelijke opvolger van Thomas Tuchel de huidige coach van Bayern Munchen nadat de ploeg drie wedstrijden op rij verloor. Zondag verloor de ploeg...

De voormalige aanvaller van Robinhood Shaquille Cairo keert terug naar Suriname na een korte periode in Jamaica waar hij voor een Jamaicaans team zou uitkomen en de medische test had doorstaan.

Shaquille Cairo vertrok een week of twee naar Jamaica waar hij een contract heeft getekend met de club Mount Pleasant Academy. “Ik heb een contract met de club en ben goed ontvangen door de club. Ik mocht 2 keer meedoen in een oefenwedstrijd van  de club en stond in de basis van de 1ste 30 minuten. De dag daarna hebben we in de ochtend getraind, maar doordat ik me verslapen had was een beetje later op de training, maar daarvoor kwam ik beneden in de lobby waar de voetbalschoenen bleven, ik zocht naar me schoen maar toen ontdekte ik iets vreemds in me schoen, ”Een rood lapje met een aantal spullen” , in Suriname noemen we dat wisi. Ik heb een aantal spelers gevraagd wat dit te betekenen heeft, maar niemand reageerde.

“Ik heb volgende dag geprobeerd contact te maken met de voorzitter van de club, helaas zonder resultaat. Toen ik hem eindelijk aan de telefoon kreeg zei hij ik bel je terug. In de avonduren kreeg ik plotseling rugpijn en voelde me onwel. Aangezien de voorzitter van de club moeilijk te bereiken was heb ik zelf me ticket betaald en daarom ben ik terug in Suriname. Me zaakwaarnemer en vader regelen me zaken verder voor me.  Als ik ooit weer voor Robinhood zal spelen, laat ik even in het midden zei Cairo in een televisie-interview.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Ik zag iets vreemds in me voetbalschoen"vertelt Shaquille Cairo