woensdag 24 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.8 C
Amsterdam
0
(0)

“Ik volg mijn contract tot het einde” bij Real Madrid

lees ook ...

LA Liga/ James Rodriquez terug in de Spaanse competitie

De Colombiaanse international James Rodriquez heeft besloten terug te keren naar de Spaanse competitie LA Liga en zal het komend seizoen uitkomen voor de ploeg van Celta de Vigo. James Rodrique...

Marcelo  Viera da Silva  speelt al jaar  15  bij  de ploeg van Real Madrid. De 33 jarige Braziliaan Marcelo speelt sinds 2007 als vleugelspeler bij de Spaanse ploeg Real Madrid maar denkt nog niet  aan  stoppen. Marcelo  won in de 15 jaren bij Real Madrid, 22 titels en speelde meer dan 500 wedstrijden. Alhoewel hij de laatste tijden weinig aan spelen toekomt blijft hij Real Madrid trouw.

Marcelo zijn contract loopt over zes maanden af en daarna zal ik op gepaste wijze afscheid nemen van Real Madrid. Marcelo is door coach Ancelott1 aangesteld als een van de aanvoerders binnen het team .

Marcelo, stond na lange tijd weer in de basis bij Real Madrid in de Copa Del Rey  wedstrijd tegen Alcoyano. Real Madrid won de wedstrijd met 3-1. Voor Marceloa was deze wedstrijd een historische ontmoeting, omdat vorig jaar het dezelfde ploeg was die Real Madrid in de Copa del Rey uitschakelde en Marcelo stond toen ook in de basis bij Real Madrid.

Marcelo zijn eerste wedstrijd voor Real Madrid was op 7 januari 2007 tegen Deportivo La Coruna. Marcelo heeft daarvoor gespeeld voor de ploeg van Fluminense uit Brazilië.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Ik volg mijn contract tot het einde" bij Real Madrid