woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

‘Ik voelde mij niet gerespecteerd als mens” zegt Hermoso

lees ook ...

Nederlandse vrouwen geven voorsprong uit handen tegen Engela...

Het Nederlandse vrouwenvoetbalelftal heeft vrijdag in de Nation League een 2-0 voorsprong tegen Engeland uit handen gegeven en verloor uiteindelijk de wedstrijd met 2-3. De 3-2 nederlaag vrijdag te...

De Spaanse international Jennifer Hermoso heeft dinsdag een verklaring afgelegd tegen de oud-bondsvoorzitter van Spanje Luis Rubiales over de kus tijdens de prijsuitreiking van het WK voor vrouwen.

Jennifer Hermoso is van oordeel dat ze tegen haar wil in werd gekust door Luis Rubiales tijdens de prijsuitreiking van het WK voor vrouwen. ‘Ik voelde mij niet gerespecteerd als mens” zei Hermoso in de rechtbank.Hiermee benadrukt ze nog maar eens dat de kus verre van vrijwillig was. ” Ik zat vol adrenaline na het mooiste moment uit mijn loopbaan, een historische gebeurtenis” legde de Spaanse voetbalster voor de rechtbank uit.” Ik had geen enkel idee dat hij dat zou doen. Ik heb eerst de koningin begroet en omhelsde daarna haar dochter, Daarna sprong hij op me af, ik omhelse hem omdat hij een betrouwbaar persoon is. Hij zei : We hebben dit WK gewonnnen dankzij jou.En plotseling greep hij me stevig vast en voordat ik dacht had hij me gekust. Ik heb gelachen maar meer omdat ik beschaamde verklaarde Hermoso voor de rechter.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'Ik voelde mij niet gerespecteerd als mens" zegt Hermoso