vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

”Ik mis het voetbal heel erg” hiermee kondigt Gerard Pique zijn rentree aan

lees ook ...

Neymar Jr hervat trainingen in Saudi- Arabie

6De 32-jarige Braziliaanse international Neymar Jr die herstellende is van zijn ACL blessure heeft de afgelopen dagen de trainingen bij zijn club hervat. De speler van Al- Hilal is oktober het ...

De 36-jarige oud- international van Spanje en Barcelona Gerard Pique heeft woensdag aangegeven dat hij het voetbal erg mist en binnenkort terug te zien zal zijn op de voetbalvelden maar dan het liefst als trainer.

De voormalig centrale verdediger van Barcelona en Spanje, waar hij 102 interlands op zijn naam heeft staan, Gerard Pique lijkt terug te keren in het voetbal. “Ik mis het voetbal heel erg” en daarmee lijkt een terug in het voetbal te zijn ingeluid. Veel informatie gaf Pique niet, maar gaf wel aan dat hij van de week wat meer informatie zal prijsgeven over zijn plannen. Ik wil graag terugkeren als trainer voegde Pique nog aan toen.

” Het is een nieuw jaar”, en na goed denken heb ik besloten om terug te keren in het voetbal, maar niet als speler. In november 2022 kondigde Pique zijn afscheid als profvoetballer aan. Enkele dagen later kwam hij in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd van FC Barcelona tegen Almeria voor het laatst in actie. Tijdens zijn actieve voetbalcarriere won Pique onder meer 4 keer de Championsleague, 8 Spaanse landstitels en een Engelse landstitel. Met Spanje won in 2010 het Wereldkampioenschap voetbal en in 2012 het Europeeskampioenschap.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''Ik mis het voetbal heel erg" hiermee kondigt Gerard Pique zijn rentree aan