vrijdag 19 april 2024
33 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
5
(1)

” Ik herken Ajax niet meer” zegt een teleurgestelde Gerard Vanenburg

lees ook ...

”Championsleague is gemaakt voor Real Madrid” sc...

De Spaanse kranten stonden er donderdag vol van over de uitschakeling van Manchester City door de ploeg van Real Madrid in de kwartfinale van de Championsleague. " Real Madrid sterft nooit, Champio...

De 59 – jarige met een surinaams roots Gerard  Vanenburg heeft zijn functie als Techniek trainer bij de Jeugd van Ajax neergelegd en geeft aan dat voetbal niet meer centraal staat bij Ajax.

” Ik herken Ajax niet meer” zo reageerd een teleurgestelde  Gerard Vanenburg nadat hij het bestuur  de mededeling deed dat hij functie als Taktiek trainer bij de Jeugd van Ajax neerlegd.Voetbal is niet meer belangrijk bij Ajax, aangezien ik niet zo ben opgegroeid,opgevoed met voetbal, houd her voor mij op.Ajax is de verkeerde kant opgeslagen, er zijn andere zaken binnen  Ajax die men veel belangrijker acht dan voetbal.Vanenburg heeft ook gespeeld voor  Ajax  en het Nederlands elftal.

Ook Winston Boogaarde die na het ontslag van  Ten Hag te horen kreeg dat hij niet meer gewenst is  bij Ajax en dat hij mocht vertrekken, hij was assistent van Ten Hag. Zolang Edwin van der Sar nog bij Ajax actief is,hoeft niemand me te bellen, ben niet bereikbaar .Boogaarde was tussen 2020- 2022 werkzaam als assistent van Ten Hag.Tot op de dag van heden heeft niemand  van Ajax  me persoonlijk verteld  waarom ik plotseling weg moest bij Ajax.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Ik herken Ajax niet meer" zegt een teleurgestelde Gerard Vanenburg