woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

”Ik heb er weer zin in ” zo kondigt Osaka haar rentree aan

lees ook ...

” Ik ben erg trots op me spelers” zegt de coach ...

De huidige landskampioen van Suriname Robinhood heeft donderdagavond in een overvolle Essed stadion een stap in de goede richting na de 1-0 op Cavaliers in de eerste finale wedstrijd van Caribbean Cup...

De Japanse voormalig nummer een van de wereld bij de vrouwen Naomi Osaka heeft aangekondigd binnenort weer op de tennisbanen te verschijnen na een afwezigheid van langer dan een jaar.

” Ik heb er weer zin in ” zo kondigt Naomi Osaka haar rentree op de tennisbanen aan. Osaka, die inmiddels bevallen is van een flinke dochtertje zegt dat haar meisje heeft gezorgd voor een nieuwe motivatie. In september 2022 kwam ze voor het laatst in actie. Ze kampte de afgelopen jaren met angsten en een depressie en beviel juli van dit jaar van een dochter. Ze wil haar rentree maken tijdens het WTA toernooi in het Australische Brisbane.

” Ik kijk ernaar uit om terug te keren op de baan en weer wedstrijden te spelen. ik heb er altijd van gehouden om het seizoen te beginnen in Brisbane en kan daarom niet wachten om daar mijn rentree te maken”.Verrassend is de terugkeer van Osaka niet, omdat ze dat al eerder had aangegeven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''Ik heb er weer zin in " zo kondigt Osaka haar rentree aan