maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

” Ik heb contact met Suriname “

lees ook ...

EK2024/ Hongaarse voetbalbond geeft goed nieuws over Barnab...

De EK wedstrijd van zondag tussen Hongarije en Schotland werd vanwege een zeer heftige blessure  van Barnabas Varga tijdelijk stil gelegd na een flinke botsing tussen meerdere spelers waarbij ook Barn...

De 26 -jarige Danilho Doekhi  met een Surinaams roots speelt voor de Duitse club FC Union Berlin denkt aan een uitdaging om voor NATIO- Suriname te spelen.

Danilho Doekhi kan kiezen voor een interlandcarriere bij Nederland of Suriname.Over minder dan een maand moet de verdediger zich alweer aan melden bij zijn club in Duitsland FC Union Berlin.Doekhi speelde een aantal interlands voor Jong Oranje, maar hij is inmiidels 26 jaar oud en kwam zelfs nog nooit voor een debuut in het Nederlandselftal.In het Nederlandselftal is er veel concurrentie op mijn post en dat maakt het moeilijker om te focussen op een plek in het Nederlandselftal.

De bondscoach van NATIO Suriname Stanley Menzo heeft een paar keren contact opgenomen met Doekhi om te praten over een eventueel plekje in NATIO Suriname. ” Ik heb contact met Suriname, er lopen gesprekken, daar denk ik nog over na, ik sluit dat zeker niet uit,maar een definitieve beslissing heb ik nog niet genomen, ik zie het als een serieuze optie zegt Doekhie. Ik volg alles op de voet, er komen steeds meer jongens erbij.Etienne Vaessen en Gyrano Kerk kunnen woensdag hun debuut maken bij NATIO Suriname, wanneer Suriname woensdag uitkomt tegen ST. Vincent in Suriname.Doekhi heeft  nog een jaar tegaan bij FC Union Berlin en er is van buiten nog aardig wat interesse voor de verdediger.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Ik heb contact met Suriname "