donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
4
(2)

“Ik had als visie Suriname op de wereldkaart te zetten met mijn talent”

lees ook ...

“EL Clasico of the season” in de LA Liga Barcelo...

'' EL CLASICO" of the Season" zo wordt de wedstrijd van zondagmiddag tussen koploper in de LA Liga Barcelona  en Real Madrid bestempeld Barcelona is de koploper in de LA Liga met 65 punten , terwij...

“Ik had als visie Suriname op de wereldkaart te zetten met mijn talent.” Dit zei  de inmiddels ontslagen bondscoach van Natio, Dean Gorré tijdens zijn afscheidsfeest op  24 augustus in Marriot Hotel met als thema  ‘Bedankt vrienden van Dean’. 

“Ik kwam naar Suriname met een visie en een missie om Suriname op de wereldkaart te zetten met mijn talent voetbal. Een missie  die  als geslaagd mag worden beschouwd.” Met Natio, een selectie bestaande uit amateurspelers wist Suriname zich voor het eerst in de Surinaamse voetbal geschiedenis zich te plaatsen voor de Gold Cup  tussen al de geweldige landen als USA en Mexico.

Suriname is trots op jullie richtte Dean Gorré zich tot de spelers met wie hij en zijn staf de Gold Cup hadden bereikt. “Jullie hebben geschiedenis geschreven die niemand meer kan na doen. Ik ben een ambassadeur van het voetbal, maar ook van het groenste land ter wereld met 93% bos. We mogen daarop trots zijn. Suriname is belangrijker dan men denkt.”

Gorré werd tijdens de finale ronde van de Gold Cup  door vertegenwoordigers van enkele deelnemende landen erop attent gemaakt dat Suriname het groenste land ter wereld is. Ook al ben ik geen bondscoach meer, maar ik ga Suriname op de wereldkaart blijven zetten als ambassadeur van 93% bos. Niet alleen in Suriname mogen we daarop  trots zijn, maar ook daarbuiten. Gorré is inmiddels terug bij zijn gezin in Engeland.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Ik had als visie Suriname op de wereldkaart te zetten met mijn talent"