zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

”Ik geloof er nog steeds in” een plaats in het Nederlandselftal

lees ook ...

Paris2024 World Athletics looft bonus uit tijdens Olympisch...

De World Athletics is de eerste internationale sportfederatie die een extra bedrag beschikbaar stelt voor de kampioenen tijdens de aanstaande Olympische Spelen in Parijs. Wie een gouden medaill...

De 22-jarige  verdediger Neraysho Kasanwirjo die op huurbasis speelt voor SK Rapid Wien is er heilig van overtuigd dat hij ooit in de hoofdmacht van het Nederlandselftal zal spelen.

Kasanwirjo, die momenteel op huurbasis speelt bij SK Rapid Wien, de huidige nummer 4 van de competitie in Oostenrijk is momenteel even in Nederland waar hij uit zal komen voor Jong Nederland. ” Heb eerst een paar dagen genoten van een korte rustperiode bij me familie en nu aanmelden bij de selectie van Jong Nederland met als trainer Michael Reiziger.

Kasanwirjo, gelooft nog altijd dat hij ooit zal uitkomen voor de hoofdmacht van het Nederlandselftal. ” Ik geloofer heilig in  dat ik het Nederlandselftsl kan halen.” Het is altijd leuk om bij Jong Oranje te zijn en weer bekende gezichten te zien” zegt Kasanwirjo.Vorig jaar spetember mocht Kasanwirjo van Feyenoord op huurbasis vertrekken naar Rapid Wien, sinsdien is hij 9 keer in actie gekomen voor de Oostenrijkse club. ”

Ik heb het naar me zin bij de club, ik zag de uitnodiging om voor Jong Oranje uit te komen al aankomen, geen verrassing voor mij dus”.Om tot de hoofdmacht van Nederland te behoren moet ik enkele dingen bij mij gaan veranderen.” Ik wil als verdediger nog betrouwbaarder worden, daarvoor wil ik de ondergrens van mijn prestaties gaan verhogen, zodat niemand meer om me hee kan”.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''Ik geloof er nog steeds in" een plaats in het Nederlandselftal