woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

” Ik blijf ook het komend seizoen coach van Bayern Leverkusen”

lees ook ...

Suriname wint laatste groepswedstrijd in Nicaraqua

De Nationale zaalvoetbalselectie van Suriname die meedoet aan de Concacaf Futsal Championship  die in Nicaraqua gehouden heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 van Haiti gewonnen. De zaalvoet...

De 42-jarige Spanjaard Xabi Alonso heeft vrijdag tijdens een persconferentie aangegeven ook het komend seizoen trainer te blijven van Bayern Leverkusen.

” Ik heb een goed gesprek gehad met de leiding van de club” zei Xabi Alonso vrijdag tijdns een meeting met de pers.Alonso zijn naam werd de afgelopen weken, dagen genoemd als opvolger bij Bayern Munchen en Liverpool. Bij beide clubs zullen de huidige trainers hun contract niet verlengen. Bij Liverpool stopt Jurgen Klopp terwijl Thomas Tuchel zijn contract niet door Bayern Muchen wordt verlengd.

” Ik weet dat mijn naam is  genoemd  bij beide clubs, maar ik kan jullie gerust stellen, ik ben ook het komend seizoen coach van Bayern Leverkusen. Ik heb de leiding van de club verteld dat ik blijf en doorga bij de club” zei Alonso tegen de pers. ” Ik heb de interland periode gebruikt om over een aantal zaken na te denken en vooral hoe mijn naam vele malen werd genoemd, geloof ik dat ik de juiste beslissing hebt genomen om te blijven bij Bayern Leverkusen.

Met Bayern Leverkusen stevent Alonso af op het 1ste landskampioenschap in de historie van de club. Met nog 8 speelrondes voor de boeg bedraagt de  voorsprong op naaste belager Bayern Munchen 10 punten.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Ik blijf ook het komend seizoen coach van Bayern Leverkusen"