7.5 C
5
(1)

“Ik ben tevreden met de overwinning “zei Xavi Hernandez na de wedstrijd

De ploeg van Transvaal  heeft na de overwinning op Intermoengotapoe zondagavond afstand genomen van de andere clubs op de standenlijst. De Suriname Major League kende een aantal leuke wedstrijd...

Coach Xavi Hernandez is tevreden met de 1-0 overwinning   van Barcelona op Girona zaterdagmiddag in de  La Liga.

Ik had graag gezien dat we de wedstrijd met 4-0 hadden gewonnen  zei de Barcelona coach Xavi na de wedstrijd tegen de Spaanse pers.We hadden de wedstrijd volledig onder controle,maar alleen zette we onszelf onderdruk in de laatste 15 minuten van de wedstrijd  door het onnodig lijden van balverlies.Barcelona speelde zonder de geschorste Lewandowski. We hebben nog kansen kunnen creeren maar helaas niet afgerond.Dembele moest reeds in de helft vervangen worden vanwege een opgelopen blessure, hij zal zeker 2 of 3 wedstrijden niet kunnen meedoen  en waarschijnlijk ook de Europaleague wedstrijd op 16 February aan zich voorbij moeten laten gaan.De ingevallen Pedri scoorde het enig doelpunt voor Barcelona in de1-0 overwinning op Girona.Het is de eerste keer in 43 jaar dat Barcelona  drie wedstrijden op rij met 1-0 wint en voor dit seizoen de 7de wedstrijd  die ze met 1-0 winnen.Barcelona eerder van Mallorca,Celta de Vigo,Valencia,Atletico Madrid, Getafe, Real Sociedad  en nu Girona met 1-0 en blijft koploper in de La Liga. Aartsrivaal Real Madrid  speelt  zondag tegen Real Sociedad.De coach van Girona kreeg aan het eind van de wedstrijd nog de rode kaart.

HomeSport"Ik ben tevreden met de overwinning "zei Xavi Hernandez na de wedstrijd