donderdag 30 november 2023
28.1 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
0
(0)

” Ik ben klaar met hem ” zegt de ex- vrouw van Dani Alves

lees ook ...

Braziliaans talent Victor Roque sluit zich in december aan b...

De 18-jarige Braziliaans talent en speler van Atletico Paranaense Victor Roque zal zich volgend maand december in Spanje aanmelden bij zijn nieuwe club Barcelona. Barcelona heeft van de LA Liga gro...

De ex-vrouw van voormalig wereldster Daniel Alves keert hem de rug toe en zegt heel duidelijk in een verklaring ik ben klaar met hem en hij bestaat voor mij niet meer.

Daniel Alves zit in de Spaanse gevangenis nadat hij vorig jaar december een jongedame had verkracht in een bar-dancing. Nu de feiten duidelijker worden dat Alves inderdaad ondanks zijn tegen verklaringen de jongedame op 30 december van het vorig jaar verkracht heeft , nu de meeste mensen van wie hij verwacht had hem te ondersteunen in de case hem nu de rug toe keren. Twee weken geleden bedankte ook zijn advocaat, met de woorden het is duidelijk dat Alves de jongedame verkracht heeft,het heeft geen zin hem tegaan verdedigen.

” Hij heeft me gewoon gebruikt” reactie van een zeer teleurgestelde ex- vrouw van Daniel Alves. Dinorah Santana, heeft hem heel lang gesteund. Santana heeft twee kinderen met Daniel Alves.De bewijslast tegen Daniel Alves is heel groot.” Voor mij bestaat hij niet meer, hij is dood. Ik heb me altijd nederig gedragen, heb nooit intervieuws gegeven, nooit voor schandalen gezorgd, maar nu is het genoeg” zegt een zeer teleurgestelde ex-vrouw van Daniel Alves.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Ik ben klaar met hem " zegt de ex- vrouw van Dani Alves