woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

” Ik ben heel trots op me spelers” zei Robinhood coach Roberto Godeken

lees ook ...

Ajax verliest arbitragezaak van Tagliafico’s agent

Ajax heeft  maandag een nederlaag geleden in een arbitragezaak tegen de zaakwaarnemer van Nicolas Tagliafico waarbij de club de Argentijnse spelersmakelaar van Tagliafico nog eens 100.000 euro moet be...

Het verschil tussen de eerste en tweede  wedstrijd was dat we nu wel wisten hoe fysiek sterk onze tegenstander is en daarop hebben we  in deze wedstrijd flink op kunnen inspelen en het is ons aardig gelukt alleen bleven de doelpunten uit in de eerste helft zei een tevreden coach van Robinhood tijdens de meeting met de Surinaamse pers na de wedstrijd.

In de 2de helft  hebben  we meer durf genomen om aanvallend te spelen  en het is ons toen aardig gelukt om achter hun verdediging te komen. Door een miscommunicatie in de verdediging konden ze tot scoren komen, we hadden gemikt eerst te scoren maar helaas bleef dat uit. Gelukkig dat de jongen na het doelpunt van Herediano niet hebben opgegeven maar juist veerkracht toonden en in de 91ste minuut kwam de gelijkmaker. We hier en daar wat steken laten vallen. Meer was er niet voor ons om uit de wedsrijd te halen.

” Ik  ben trots op de spelers,het bestuur, de rest van de technische staf , onze supporters maar ook het Surinaams volk die ons gedurende het hele traject heeft ondersteund. ” We hebben ook een heel moeilijke periode gehad, ik denk aan het vertrek van sommige spelers, de interne strubbelingen, maar we zijn erdoor heen gekomen, misschien moest het zo gebeuren, we hebben veel eruit geleerd en gaan nu de draad weer oppakken.” We gaan ons nu focussen op de Major League en ook wat ons later dit jaar te wachten staat op internationaal gebied, als coach heb ik heel veel geleerd, ik ben tevreden” zo deelde coach Roberto Godeken zijn ervaringen met de pers na de ontmoeting tussen Robinhood en Herediano uit Costa Rica. Met het gelijkspel woensdag is er een eind gekomen aan  het concacaf avontuur van Robinhood, de periode 2023-2024.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Ik ben heel trots op me spelers" zei Robinhood coach Roberto Godeken