woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

” Ik ben erg trots op me spelers” zegt de coach van Robinhood

lees ook ...

Hansi Flick heeft geen interesse in een terugkeer als coach...

De voormalige coach van Bayern Munchen  Hansi Flick heeft duidelijke aangegeven  geen interesse te hebben in een mogelijke terugkeer als coach van Bayern Munchen. De ploeg van Bayern Munchen verloo...

De huidige landskampioen van Suriname Robinhood heeft donderdagavond in een overvolle Essed stadion een stap in de goede richting na de 1-0 op Cavaliers in de eerste finale wedstrijd van Caribbean Cup 2023.

Robinhood startte de wedstrijd heel goed en kreeg ook vrij vroeg in de wedstrijd enkele goede kansen om de score te openen.Maar de 5 mans verdediging van Cavaliers liet niets door en hield het hoofd koel. Robinhood daarentegen bleef beuken op de verdediging van Cavaliers maar zonder succes. Beide ploegen gingen de rust dan ook in met een blanco score.

In het begin van de 2de helft was het de ploeg van Cavaliers die 3 goede scoringskansen kreeg, maar doelman Fonkel was een sta in de weg voor Cavaliers en halverwege de 2de helft was het de speler Andro  die de keeper van Cavaliers vanuit afstand het nakijken gaf, 1-0 voor Robinhood. Het meer dan goed opgekomen publiek riep daarna gelijk “We want more”, maar helaas bleef het op 1-0 voor Robinhood. Volgens coach Roberto Godeken is het toch wel een goed uitgangspunt voor de return van de Finale op 6 december in Jamaica. We weten dat Cavaliers gaat komen om te scoren maar wij zullen dat ook doen.Opvallend was wel de afwezigheid van het bestuur van de SVB, terwijl het publiek Robinhood niet in de steek heeft gelaten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Ik ben erg trots op me spelers" zegt de coach van Robinhood